X
ZATVORI




Brzo & Fino vrhnje za kuhanje 20% m.m. 500 g
O proizvodu
Brzo & Fino vrhnje za kuhanje velika je pomoć u kuhinji, posebno kod pripreme brzih i jednostavnih jela. Može se koristiti za pripremu ili kao dodatak jelu, kojemu će podariti punoću okusa, a vama užitak lakoće i brzine kuhanja.

Recepte za pripremu finih i ukusnih jela potražite na pakiranjima Brzo & Fino vrhnja za kuhanja i kuhajte s lakoćom poput pravih chefova.


PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST NA 100g
Energetska vrijednost
851kJ/206kcal
masti
20,0 g
zasićene masne kiseline
15,0 g
ugljikohidrati
4,0 g
šećeri
3,4 g
proteini
2,5 g
*sol
0,1 g

*od prirodno prisutnog natrija

Sastojci
vrhnje s 20% mliječne masti (mlijeko) 98%, modificirani škrob, emulgator: E 472e; zgušnjivači: E 415, karagenan; regulator kiselosti: E 339
< Prethodni proizvod
Sljedeći proizvod >
Recepti
Ponedjeljak, 21.06.2021
PURETINA NA MOJ NAČIN
Proces rada: Pureća prsa ispeći na gril tavi. Dok se puretina prži, pripremiti sos od suhog mesa, President ...
Recepti
Ponedjeljak, 21.06.2021
PALAČINKE SA SIROM
Proces rada: Razmutiti 4 jaja sa bra&scaron;nom, mlijekom, vrhnjem, uljem i dodati malo soli. Ostaviti ...
Recepti
Ponedjeljak, 21.06.2021
PUREĆI FILE U GORGONZOLA SOSU
Proces rada: Pureće filete očistiti i formirati u obliku &scaron;nicle. Filete pržiti na puteru dodati ...
Recepti
Srijeda, 07.07.2021
ROLOVANA PILETINA U CRVENOM SOSU
Potreban materijal za 4 osobe: 800gr pilećeg filea 200gr mrkve&nbsp; 2 veća krompira&nbsp; 1 manji ...
Recepti
Srijeda, 07.07.2021
KOBASICE SA ZAPEČENIM KROMPIROM
Prijedlog jela za 4 osobe.&nbsp; Proces rada: Krompir oguliti, izrezati na tanke kri&scaron;ke, pouljiti ...
Recepti
Srijeda, 07.07.2021
NJOKE
Proces rada: Njoke skuhati pazeći da se ne raspadnu. U tavi na maslacu pržiti suho meso i salamu, zatim ...
Recepti
Srijeda, 07.07.2021
KREM SUPA SA MRKVOM I DŽUMBIROM
Prijedlog jela za 4 osobe. Proces rada: Isjeći na kockice mrkvu i restati zajedno sa lukom dodati ...
Recepti
Srijeda, 07.07.2021
PUREĆI GULAŠ SA BUKOVAČAMA
Prijedlog jela za 4 osobe. Proces rada: Na kockice izrezati luk, mrkvu, celer, bukovače i puretinu. ...
Recepti
Petak, 09.07.2021
PENNE
Prijedlog jela za&nbsp;4 osobe. Procces rada: Na kockice isjeći luk, papriku i &scaron;unku. Pržiti ...
Recepti
Utorak, 20.07.2021
SALATA OD KROMPIRA I KISELE PAVLAKE
Prijedlog jela&nbsp;za 4 osobe. Proces rada: Krompir oprati i skuhati u ljusci. Prohlađen krompir ...
Recepti
Utorak, 20.07.2021
PUDING SA SMOKVAMA
Proces rada: Smokve odvojiti od peteljki isjeći na sitne komadiće, staviti u &scaron;erpu i dodati ...
Recepti
Utorak, 20.07.2021
BAKALAR BRZO I FINO
Prijedlog jela za 4 osobe. Proces rada: Bakalar, luk, mladi luk i papriku izrezati. Na zagrijanom ...
Recepti
Utorak, 20.07.2021
PILETINA SA VLASCEM
Prijedlog jela za 4 osobe. Proces rada: Piletinu začiniti i ispeći je naglo te je složiti u vatrostalnu ...
Recepti
Srijeda, 21.07.2021
ODRESCI SA VRHNJEM
Proces rada: Pećnicu zagrijati,&nbsp;luk i bijeli luk oguliti.&nbsp;1 glavicu luka izrezati na kolutove, ...
Recepti
Srijeda, 21.07.2021
DOMAĆE TAGLIATELE SA LOSOSOM
Proces rada: Od bra&scaron;na, jaja, soli i malo vode zamijesiti tijesto za tagliatele, zatim tijesto ...
Recepti
Srijeda, 21.07.2021
KREM SUPA OD KROMPIRA I TIKVICE
Proces rada: Na maslacu prepržite luk, dodajte krompir i tikvicu koje ćete prethodno isjeckati na kockice ...
Recepti
Srijeda, 21.07.2021
PURA I SATARAŠ
Proces rada:&nbsp; Puru skuhajte i formirajte u željeni oblik, ostavite da se malo stegne. Od povrća ...
Recepti
Srijeda, 21.07.2021
RAMSTEAK SA VRHNJEM BRZO I FINO
Prijedlog jela za 4 osobe. Proces rada: Puter otopite&nbsp;u tavi zatim dodajte ramstek i pecite ga ...
Recepti
Srijeda, 21.07.2021
PENNE SA GRAŠKOM
Prijedlog jela za 4 osobe.&nbsp; Proces rada: Ulje stavite u tavu zatim dodajte&nbsp;luk da omek&scaron;a, ...
Recepti
Četvrtak, 22.07.2021
TELEĆA ČORBA
Proces rada: Meso isjeći na kockice, kratko blan&scaron;irati u vodi i isprati hladnom vodom. Na masnoći ...
Recepti
Četvrtak, 22.07.2021
PATLIDŽAN ROLNICE
Prijedlog jela za 4 osobe. Proces rada: Patlidžane isjeći na kri&scaron;ke, posoliti ostaviti da puste ...
Recepti
Ponedjeljak, 26.07.2021
RAGU SA PURETINOM
Prijedlog jela za 4 osobe. Proces rada : Povrće i meso isjeći na kockice. Pržiti prvo luk zatim dodavati ...
Recepti
Četvrtak, 29.07.2021
SALATA OD BIJELE RIBE
Prijedlog jela za 4&nbsp;osobe. Proces rada: U veću zdjelu pomije&scaron;ati sve sastojke za preliv. ...
Recepti
Četvrtak, 29.07.2021
RIŽA SA KOMADIĆIMA TELETINE
Prijedlog jela za 4&nbsp;osobe. Proces rada: Rižu skuhati i ostaviti da se ohladi. Povrće i meso isjeći ...
Recepti
Petak, 30.07.2021
RAVIOLI PUNJENI SIROM U SOSU OD ŠPINATA
Prijedlog jela za 4 osobe. Proces rada: Raviole i &scaron;pinat skuhati. Na maslacu prepržiti kuhani ...
Recepti
Četvrtak, 05.08.2021
ŠPAGETE SA PILETINOM U CRVENOM SOSU
Proces rada: &Scaron;pagete skuhati i ostaviti na toplo mjesto. Piletinu, luk, celer i paradajz isjeći ...



LactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram