X
ZATVORI
Kunin riža okus karamel 175g
O proizvodu
Kunin riža na mlijeku omogućava da u ovom kremastom specijalitetu uživamo kad god poželimo. Poslastica s rižom je hranjivo jelo koje vole i djeca i odrasli, a pažljivo birani sastojci omogućavaju laku i brzu probavu i dopunu energije. Riža je izuzetno zdrava i kao važan izvor ugljikohidrata, proteina i biljnih vlakana jača naš organizam. U kombinaciji s mlijekom koje je izvrstan izvor kalcija i važno za jake i zdrave kosti dobijamo hranjiv i niskokaloričan desert. Zahvaljujući Kunin poslastici više ne morate brinuti o tome hoće li vam riža ili mlijeko zagorjeti pri kuhanju, koliko dugo je potrebno da desert bude gotov, je li omjer sastojaka odgovarajući ili kako da ga čuvate ako napravite previše. Sve što je potrebno je da skinete poklopac sa pakovanja, dohvatite kašiku i užitak je zagarantovan.

Ovaj čarobni užitak dolazi u četiri okusa: natur, čokolada, karamel i jagoda!
PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST NA 100 g
Energija
557 kJ / 132 kcal;
Masti
3,9 g
od kojih zasićene masne kiseline
2,0 g
Ugljikohidrati
21,1 g
od kojih šećeri
15,2 g
Proteini
3,1 g
Sol
0,14 g
Sastojci
Sterilizirano mlijeko i vrhnje 71%, kramel priprema 17% (voda, šećer,slatko kondenzovano mlijeko, glukozni sirup, maslac, glukozno fruktozni sirup, modificirani kukuruzni škrob, djelimično hidrogenirana biljna kokosova mast, sol, zgušnjivač: karagenan, regulator kiselosti: natrijev citrat, aroma), riža 7,7%, šećer, glukoza, sirutka u prahu, aroma, zgušnjivač: karagenan.
< Prethodni proizvod
Sljedeći proizvod >LactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram