X
ZATVORI
Vijesti
Petak, 27.10.2023
Dukatos - lagani desert za svakodnevno osvježenje

Grčki tip jogurta hranjiv je i ukusan način da se osvježite svakoga dana. Prirodni i voćni Dukatos jogurti neodoljiv su spoj jogurta i sočnog voća koji će vas osvježiti i razveseliti u svakom trenutku.

Svi znamo kako nam ponekad treba slatka utjeha koja ne opterećava našu probavu. Dukatos je upravo taj lagani desert koji će ispuniti vašu želju za slatkim bez osjećaja pretrpanosti.

Dukatos posebnim čini bogati okus koji dolazi u svakom zalogaju. Bez obzira jeste li ljubitelj jagode, narandže ili crnog ribiza, imamo savršenu kombinaciju voća koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Pored fantastičnog prirodnog okusa Dukatos natur, za one koji vode računa o svom zdravlju u ponudi su Dukatos jogurti sa okusima badem i pistaći, narandža i cimet, jagoda, crni ribiz i cimet, a od prošle godine sa polica vas privlači nova linija, Dukatos Selection sa profinjenim okusima kokosa i vanilije.

Napravljen od visokokvalitetnih sastojaka, Dukatos sadrži prirodne proteine i kalcij koji su važni za održavanje ravnoteže u prehrani. Njegova kremasta tekstura i osvježavajući okus čine ga idealnim desertom nakon obroka ili užinom tokom dana.

"Dukatos je već dugo na našem tržištu i ima brojne vjerne konzumente, ali jednako nam je drago kada novi kupci prvi put okuse ovaj specijalitet i on im izmami osmijeh na lice", poručuju iz kompanije Lactalis BH. "Naša misija je ponuditi proizvode koji će unijeti radost u svakodnevni život naših kupaca, a Dukatos je jedan od brendova koji to bez sumnje postiže".

Ne propustite priliku uživati u trenutku uz Dukatos - jedinstveni desert koji donosi užitak i osvježenje čak i onima koji nisu ljubitelji mliječnih proizvoda.

Pogledajte sve novostiLactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram