X
ZATVORI
Vijesti
Četvrtak, 16.11.2023
Lactalis BH predstavlja: Novi okus na tržištu - Kunin riža na mlijeku s okusom jagoda

Lactalis BH, lider u proizvodnji visokokvalitetnog mlijeka i mliječnih proizvoda, sa ponosom predstavlja najnoviji okus smeđu Kunin slasticama – rižu na mlijeku s okusom jagode.

Šta je Kunin riža na mlijeku?

Kunin riža na mlijeku ili sutlijaš je čarobna delicija koja nas vraća u najslađe trenutke djetinjstva i osvaja srca mladih, djece ali i onih nešto starijih. Ovaj slasni desert je pažljivo stvoren od najkvalitetnijih sastojaka, pružajući ne samo zadovoljstvo nepca, već i laku probavu i potrebnu energiju. 

Riža je prirodno bogata ugljikohidratima, proteinima i vlaknima koja blagotvorno djeluju na naše tijelo, dok mlijeko izvor kalcija čuva naše kosti zdravima i snažnima. Kunin riža na mlijeku dostupna je u praktičnom pakovanju što je čini odličnim izborom za svakodnevnu užinu.

Jedinstven okus

Ukusna kombinacija nježno kuhane riže na bazi mlijeka i bogatog okusa jagode stvara jedinstven desert koji je ukusan i hranjiv. Zahvaljujući novom, osvježavajućem okusu jagode, svi ljubitelji brzog voćnog deserta sada mogu uživati u ovoj kremastoj deliciji kad god im je potrebna pauza od ubrzanog životnog ritma.

Kunin riža na mlijeku s okusom jagode dostupna je od sredine novembra u odabranim marketima širom Bosne i Hercegovine. Požurite po svoju dozu djetinjstva u čaši!

Pogledajte sve novostiLactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram