X
ZATVORI
Vijesti
Ponedjeljak, 29.05.2023
Novi izgled Dukat namaza

Dukat mliječni namaz, poznat kao Dukatela, promijenio je svoj izgled, ali je njegov provjereni okus ostao isti, baš kao i posvećenost vašem doručku iz snova.

Osvježenje ambalaže prati prepoznatljivu recepturu Dukatele, pripremljene od najkvalitetnijeg svježeg vrhnja koja ponosno nosi titulu najfinijeg među mliječnim namazima. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom mazivošću ovaj mliječni namaz već decenijama oduševljava potrošače svih generacija.

Obilno namazan na krišku hljeba ili krekera već prvim zalogajem vraća nas u bezbrižne dane djetinjstva, najfinijih okusa i druženja za porodičnim stolom.

Osvježavajući i savršene mazivosti, Dukatela mliječni namazi prirodan su izvor vrijednih nutrijenata, kalcija i bjelančevina, te su stoga nezaobilazan dio pravilne i uravnotežene prehrane. Odlično se uklapaju u različite recepte za slana i slatka jela, a dolaze u varijantama: original, light i s povrćem.

 

Pogledajte sve novostiLactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram