X
ZATVORI




Vijesti
Utorak, 21.12.2021
Novi proizvod idealan za hladne zimske dane

DUKAT VRUĆA ČOKOLADA

Lactalis BH pripremio je novi proizvod idealan za hladne dane – Dukat vruću čokoladu koji sadrži savršenu kombinaciju najkvalitetnijeg mlijeka, fine čokolade i odabranog kakaa. Proizvod dolazi u bočicama od pola litre i iako je odličan u hladnoj varijanti, ovaj je napitak moguće jednostavno zagrijati čime postaje neodoljiva poslastica u svakoj prilici – za doručak, međuobrok ili kao posebni desert koji se sprema u svega nekoliko minuta.

„Svi koji uživaju u čokoladi, obožavat će Dukat vruću čokoladu. Posebna po svojoj bogatoj teksturi i kremastom okusu, uz nekoliko jednostavnih trikova Dukat vruća čokolada će za trenutak postati i više od mliječnog napitka – postat će poslastica koja stvara ugođaj. Zato vjerujemo da će svi koji biraju Dukat kvalitetu poželjeti popiti šoljicu vruće čokolade uz razgovor s bliskom osobom ili odvojiti trenutak sa sebe i uživati u ovom jedinstvenom okusu“, poručuju iz Lactalisa BH.

Zbog svog kremastog, neodoljivo izbalansiranog, a slatkog okusa Dukat vruća čokolada idealna je za zimsko vrijeme, a budući da ne sadrži gluten ovaj će hit proizvod biti dostupan i osobama s intolerancijom na ovu vrstu proteina.

Pogledajte sve novosti



LactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram