X
ZATVORI
Vijesti
Ponedjeljak, 22.08.2022
Stigla su dva nova okusa omiljenog grčkog jogurta Dukatos Selection kava i kokos

Na tržište Bosne i Hercegovine stigla su dva nova okusa omiljenog grčkog tipa jogurta Dukatos Selection kava i kokos – idealno ljetno osvježenje!

Novi proizvodi dolaze u pakiranju od 150 grama što ih čini idealnim saputnicima za sve koji nemaju puno vremena za pripremanje obroka kada su van kuće.

Dukatos Selection s okusom kave idealan je za sve one koji ne mogu zamisliti dan bez svog omiljenog napitka, dok će u svom grčkom tipu jogurta s okusom kokosa uživati svi koje raduju nadolazeći ljetni dani i visoke temperature.

''Novi okusi Dukatos Selection jogurta rezultat su pažljivog praćenja želja naših kupaca. Radi se o okusima kave i kokosa koji će zadovoljiti i najprofinjenija nepca, a savršeno se uklapaju u ljetni period kada svi tražimo brza, jednostavna rješenja koja će nas ujedno i zasititi i osvježiti. Nove Dukatos Selection okuse možete naći u trgovinama diljem Bosne i Hercegovine'', poručio je Dino Bajrić, direktor marketinga Lactalis BH.

Kada se kremasta tekstura Dukatos grčkog tipa jogurta spoji s raskošnim okusima kave i kokosa, rezultat je prava poslastica koja će obradovati sve ljubitelje ovakve vrste deserta. Dukatos Selection može se koristiti kao međuobrok, ali i kao ukusan desert koji je već pripremljen za vas.

Lactalis BH ponovno pokazuje razumijevanje dinamičnog tržišta koje zahtjeva poboljšanja iz dana u dan, ali i vjernih potrošača koji uživaju u širokoj paleti proizvoda koje ova kompanija proizvodi i plasira na tržište, priopćeno je iz ove kompanije. 

Pogledajte sve novostiLactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram