X
ZATVORI
Vijesti
Srijeda, 16.03.2022
Uz novo pakovanje President Labne nema izgovora za preskakanje doručka

President Labne, ukusni i zdravi sirni namaz od sada stiže u manjim, praktičnijim pakovanjima  od 100 grama, savršeno rješenje za sve one koji žele organizmu osigurati zdrav, ukusan i uravnotežen doručak ili međuobrok.

President Labne zdrava je i nutritivno bogata namirnica koja sadrži visoke razine kalcija, bjelančevina, minerala i vitamina nastaje dehidracijom jogurta što je čini sjajnim odabirom za one koji znaju da je doručak najvažniji obrok u danu. Istraživanja pokazuju da ljudi koji ne preskaču doručak imaju manje šanse da prejedanje tijekom dana, ali i manji rizik od kardiovaskularnih bolesti, povišenog krvnog pritiska ili dijabetesa. Ipak, zbog užurbanog načina života mnogi su često primorani zanemariti doručak. Važno je osvijestiti činjenicu da ovaj obrok ne treba biti komplikovan niti zahtjevan za pripremu da bi bio balansiran i kompletan. Uz novo praktično pakovanje Predsident Labne 100 grama svi imaju mogućnost uz minimalnu pripremu osigurati kvalitetan i uravnotežen obrok koji će osigurati jutarnju energiju za brojne obaveze.

„Razmišljajući o navikama naših potrošača željeli smo ponuditi proizvod koji će odgovoriti na izazove modernog vremena u kojem često nemamo vremena planirati važan obrok poput doručka. Zato novo pakiranje od 100 grama donosi jednostavnost upotrebe, ali i okus na koji su naši kupci navikli i koji vole.“, naglasio je Dino Bajrić, direktor marketinga Lactalis BH.

Lactalis BH prvi je na tržište plasirao svoju inačicu namaza u kojem uživaju potrošači diljem svijeta, a od sada ga na policama možete naći u manjem pakovanju idealnom za one koji, užurbanom životu usprkos, žele živjeti zdravo i u balansu.

Pogledajte sve novostiLactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram