X
ZATVORI
Vijesti
Ponedjeljak, 06.11.2023
Naše kuhinje su postale nezamislive bez vrhnja za kuhanje

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje: Bez puno muke do prave delicije

Mnogi zaljubljenici u kuhanje svoju omiljenu aktivnost skoro da više ne mogu zamisliti bez vrhnja za kuhanje. Postalo je neizostavan sastojak u kuhinjama i restoranima širom svijeta.

Tražite li sastojak koji dodaje luksuz i okus jelu i to samo za nekoliko minuta, onda je zasigurno vrhnje. Prednost slobodno dajte Brzo & Fino vrhnju za kuhanje jer možete birati između onog sa 20% mliječne masti i laganog, sa samo 10% m.m.

Upotreba i prednosti
Dodavanjem ovog čarobnog sastojka jela dobiju puniju - bogatiju i kremastiju teksturu. Vrhnje može biti i odlična zamjena za bešamel i zapršku. Brzo i fino, umjesto pripreme klasičnog bešamela od mlijeka, brašna i maslaca, štedeći vrijeme oko pripreme, možemo koristiti vrhnje kako bismo brzo napravili kremasti umak.

Svima koji žele jako brzo i lako spremiti obrok koji će oduševiti sve ukućane, naprimjer piletinu sa gljivama uz umak od vrhnja i malo začina, slasne zapačene palačinke, krem supice, sočno meso ili tjestenine, Brzo & Fino je najbolji kuhinjski pomoćnik.

Bez obzira na koje vrhnje se odučite prije kuhanja, recepte za pripremu finih i ukusnih jela potražite na pakiranjima Brzo & Fino vrhnja za kuhanja i kuhajte s lakoćom poput pravih master šefova.

Informacije o sastavu, hranjivim vrijednostima i receptima za primjenu ovog proizvoda dostupne su OVDJE

Pogledajte sve novostiLactalisBH d.o.o.
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na izvozna tržišta.

Kontakt info
  
Lactalis BH d.o.o. Gradačac
  
25. novembra 5, Gradačac, BiH
  
+ 387 33 564 572
  
+ 387 35 564 550
  
+ 387 33 564 590
  
info@ba.lactalis.com
BESPLATNI potrošački telefon 0800 86 455
Instagram