Špagete skuhati i ostaviti na toplo mjesto. Piletinu, luk, celer i paradajz isjeći na kockice zatim pržiti te dodati paradajz sos, vrhnje za kuhanje, ribanac, a u sos dodati špagete. Servirati u tanjir i preko posuti ostatak ribanca.
Sastojci
400gr
piletine
500gr
špageta
100ml
B&F Vrhnja za kuhanje
200ml
crvenog sosa
malo celera
1
glavica luka
1
paradajz
100gr
Sirela ribanca
Vezani proizvodi
Politikom kvalitete Lactalis grupe određene su smjernice za kontinuirano unapređenje kvalitete
proizvoda
Kompanija Lactalis BH danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu
poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih
proizvoda. Godišnje preradimo preko 43 miliona litara mlijeka, a 50% gotovih proizvoda plasiramo na
izvozna tržišta.